In de bergen, light

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de bergen, light

7-daagse in Oostenrijk

Wil jij voor jezelf ergens bij stilstaan? Wil jij op jezelf zijn, maar toch niet alleen? In de bergen bied ik jou een plek waar jij kunt landen en help ik je om te kunnen ervaren wat er voor jou écht toe doet om verder te komen. Je komt in de beweging die je verder brengt. Ook al weet je nu nog niet hoe die er precies uitziet. Een ding weet je wel, je wilt aandacht aan jezelf geven, nieuwe ervaringen opdoen, iets vinden of oplossen voor jezelf. Met een nieuw perspectief, door mooie inzichten en ervaringen, waarmee je in Nederland verder kunt, keer je huiswaarts.

 

Meer weten?

Wil je meer duidelijkheid krijgen of 'In de bergen, light' bij je past en of het dat brengt waar je naar op zoek bent? Dit kun je het beste achterhalen in een gesprek, waarin jij je vragen kunt stellen, ik je meer kan vertellen over het programma en wij kennis met elkaar kunnen maken. Ook kunnen we bespreken welke voorbereiding er eventueel in Nederland nodig is om er het optimale voor jezelf uit te halen. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend.

Als je hieronder op een van de knoppen klikt, kun je een gesprek aanvragen. Ik neem dan contact met je op om samen een moment in te plannen. Je kunt mij vanzelfsprekend ook rechtstreeks bellen of een mail sturen. Welke manier van communiceren je ook kiest, ik kijk erna uit om je te ontmoeten en beantwoord je vragen met veel plezier. In de agenda van Brentjens Ontwikkeling kun je zien wanneer de eerstvolgende 'In de bergen, light' is.

 

brentjens authenticiteitspsychologie

'In de bergen, light-versie is gebaseerd op de brentjens authenticiteitspsychologie. Klik hier om meer te lezen over deze psychologie.