HAVO/VWO-decanen opleidingsprogramma

Ik zie de wereld met nieuwe ogen, ontdek nieuwe gevoelens en leer dingen, die niet in de schoolboeken staan.

 

Wil jij jongeren helpen bij de ontplooiing van hun natuurlijk potentieel en het vinden van hun weg in het leven? Heb je interesse in ontwikkeling van binnenuit, passie, (onbewuste) drijfveren en passieremmers? Professionaliseer je dan in Kiezen met Passie.


Voor wie?
Decanen en studiekeuze-adviseurs werkzaam binnen een onderwijsorganisatie, die scholieren of studenten  willen ondersteunen bij het vinden van hun interne motivatie en een passende opleidings- of werkrichting, die aansluit bij natuurlijke talenten.

Als je meer wilt weten hoe jij je expertise kunt uitbreiden en verdiepen met Kiezen met Passie?

Als je wilt ontdekken of Kiezen met Passie je werk kan verrijken, bel of mail gerust voor een kennismaking. Dit kan via videobellen of je kunt ook langskomen in Deurne.

9  redenen voor Kiezen met Passie

  1. Voorkom uitval in het HBO en universitair onderwijs. Hier vindt u de verbindende schakel tussen digitale testen, open dagen, beroepen- en opleidingsinformatie en de persoon zelf.
  2. Leer als professional de onderliggende wereld van passie- en keuzeremmers kennen. Kiezen met Passie confronteert, als dat nodig is, ook met onbewuste, niet rationele drijfveren.
  3. Een student of scholier krijgt, individueel of in groepsverband, heel snel zicht op zijn intrinsieke motivatie voor een studierichting en voelt deze ook daadwerkelijk!
  4. Investeer in potentieel-ontwikkeling en voorkom uitval. Zet Kiezen met Passie in bij selectie- of startgesprekken aan 'de poort' van een opleiding.
  5. U kunt Kiezen met Passie als losse module inzetten maar ook als aanvulling van of verdieping op uw huidige methodes of aanpak.
  6. Studiekeuze-activiteiten worden niet langer als een verplichting ervaren.
  7. Investeer als onderwijsinstelling in de eigen professionals en in een visie die aansluit bij de natuurlijke ontwikkeling van de mens.
  8. Tijd tekort bij de studiekeuzecheck? Tip: vervang uw individuele gesprekken door de groepscoaching Kiezen met Passie.
  9. Een persoonlijke en efficiënte aanpak.