Dieptepsychologie kent verschillende dimensies en toepassingsgebieden. De essentie van dieptepsychologische begeleiding is telkens weer dat het geen gedragsaanpassing of onderdrukking van ware drijfveren is maar een herkenning van wie je als mens bent en mag zijn. In andere woorden; wie jij bent dat zit al in je, de kunst is om jezelf steeds beter te leren om van daaruit te kunnen leven en werken.

Ik help jou bij het ontgroeien van moeilijke situaties, om jouw potentieel (verder) te ontwikkelen of bij je zoektocht naar wie jij echt bent en wat jij werkelijk wilt. Jij verhoogt je zelfbewustzijn, kom jij meer in contact met je ware gevoel, vind je richting of doorbreek je belemmerende groeipatronen.  Puzzelstukjes vallen in elkaar. Van daaruit kun jij de stappen zetten die jou van binnenuit vrij en gelukkig maken. Stappen die jou duurzaam verder brengen, die jij eerder niet kon maken.

Elk ontwikkelingsproces is uniek, geen mens is in een model of methode te vatten, maar samen met jouw levensverhaal kan het brentjens authenticiteitsmodel een heel behulpzame houvast zijn bij het vinden en kunnen handelen vanuit jouw eigenheid en innerlijke kracht. Als jij vanuit jezelf kunt handelen, blijf jij veerkrachtig en blijf jij op het goede spoor om dat te bereiken wat nodig is of wat jij ten diepste wilt.

 

20200102.brentjens authenticiteitsmodel publicatie site

Er is nog zoveel meer te vertellen

Het liefste ontmoet ik jou in een persoonlijk gesprek, zodat ik op al je vragen in kan gaan.  Voel je vrij om kennis te maken en om je situatie gewoon eens voor te leggen. Je kunt bellen, mailen of een afspraak maken voor een gratis, online of fysiek, gesprek. Ik kijk erna uit om je te ontmoeten.

 

brentjens authenticiteitspsychologie

Mijn levens-en werkervaringen, expertise en opleidingen van de afgelopen 25 jaar heb ik geïntegreerd in  een eigen toegepaste dieptepsychologie; brentjens authenticiteitspsychologie.

Zo geef ik ruimte aan ontwikkeling en bezieling in de mens, binnen organisaties en in het bestaan. Ik laat mij daarbij inspireren door mijn ervaringen en eigen zoektocht, mijn autonome, vrije denkkracht en innerlijk weten, mijn levens- en werkervaring, gevolgde opleidingen, bijzondere mensen die ik ontmoet, de dieptepsychologie van Jung en de natuur.

Dieptepsychologische, bedrijfskundige, loopbaan- en teamontwikkelingsexpertise worden ‘op maat’ geïntegreerd.