Executives

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als leider kun jij door je bewustzijn te verhogen en door persoonlijk te groeien veel winst halen bij het realiseren van een gewenste bedrijfsontwikkeling. Wat leeft er werkelijk in mij? Wat roept spanningen in mij op? Wat is mijn aandeel in een ontstaande situatie?

Bewustwording brengt nieuwe, diepere inzichten, die jou en je onderneming duurzaam verder brengen. Er is daarvoor iets anders nodig dan het vertrouwde, causale van A naar B denken.

Brentjens Ontwikkeling stelt op aanvraag een zeer exclusief programma in de bergen samen. Gesprekken in Nederland zijn ook mogelijk.


De kracht van afstand
Even uit het systeem stappen en jezelf de rust en ruimte geven om te doorgronden wat er werkelijk speelt. Zo komen essenties omhoog die in de dagelijkse hectiek geen kans krijgen maar die wel de sleutel zijn om op de juiste, wijze sturing te kunnen blijven geven.


Reflectie op blinde vlekken
Als dieptepsychologe en organisatiekundige, kijk ik op een analytische wijze met je mee naar de 'blinde' vlekken, die moeilijk te doorgronden zijn als je zelf onderdeel van het systeem bent.  Als jij ze eenmaal kunt doorzien, worden het drijvende krachten voor ontwikkeling i.p.v. dat ze voor stagnatie vanuit de menskant zorgen omdat ze niet tijdig onderkend worden.


Voor wie is het programma bedoeld?

De directieleden en managers met wie Brentjens Ontwikkeling samenwerkt hebben gemeen dat zij zich ervan bewust zijn dat de uitdagingen en hindernissen, waarmee ze binnen hun onderneming en in hun dagelijkse leven worden geconfronteerd, nauw met hun eigen persoonlijke groei samenhangen. Ze hebben succesvol een bepaalde positie bereikt en zijn op het punt aangekomen dat ze erkennen dat voor hun groei in de wereld, ook groei in hun binnenwereld noodzakelijk is.