Organisatieadvies

Geen businessgroei zonder menselijke groei

Mens- , gedrag- en ontwikkelingsspecialist

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor een succesvolle implementatie van een gewenste ontwikkeling zijn het menselijke potentieel en de organisatiecultuur, naast de strategie systemen en structuur, essentiële schakels voor een organisatie. Het maakt de factor mens binnen een organisatie tot een onmisbaar vakgebied.

De expertise van Brentjens Ontwikkeling over ontwikkelingsprocessen en duurzame groei van het menselijke potentieel in combinatie met haar manier van samenwerken met de opdrachtgever draagt van binnenuit, vanuit het welbekende 'steen in de vijver’ principe, bij aan het daadwerkelijk realiseren van een gewenste ontwikkeling.


HRD-advies op blinde vlekken

Als dieptepsychologe, specialist in ontwikkelingsprocessen en organisatiekundige, kijk ik op een analytische wijze met (HR)-managers mee naar de blinde vlekken, die moeilijk te doorgronden zijn als je zelf onderdeel van het systeem bent.  Als je ze eenmaal kunt doorzien, worden het drijvende krachten voor ontwikkeling i.p.v. dat ze voor stagnatie vanuit de menskant zorgen, omdat ze niet tijdig onderkend worden.

Bij Brentjens Ontwikkeling groeien organisaties, leidinggevenden en professionals in hun performance en bewustzijn door Persoonlijke groei in werk coaching,  door een incompany leiderschapsprogramma,  door het ontwikkelen van Inner Leadership en/of door HRD-adviesgesprekken. Voor executives heeft Brentjens Ontwikkeling een exclusief aanbod.  Teamontwikkeling wordt 'op maat' geïntegreerd in leiderschapscoaching.


Toegevoegde waarde voor organisaties 

  • Het versterken van leiderschaps-, team- en medewerkerspotentieel en performance binnen het bedrijf, waardoor bedrijfsgroei daadwerkelijk gerealiseerd kan worden.
  • Het mede creëren van een open leer- en ontwikkelingscultuur en doorbreken van groei belemmerende cultuurpatronen.
  • Het zorgen voor een soepele oplossing bij mobiliteitsvragen (Loopbaan & Outplacement).
  • Het voorkomen van uitval en/of het nog verder laten oplopen van de verzuimkosten (Burn-out (preventie)).


Meer weten?

Als jij meer wilt weten  hoe ik aan de menskant kan bijstaan met het realiseren van een gewenste ontwikkeling, dan is het vanzelfsprekend mogelijk om je vraag vrijblijvend voor te leggen. Je kunt bellen (T 0031615074785),  mailen of een afspraak maken voor een informatief, online of fysiek gesprek.