Inner Leadership Program

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inner Leadership is het proces van leiding geven aan jezelf vanuit je diepste gevoel en wie jij echt bent. Jouw potentie en why maak je zo meer en meer vrij en zet je in voor mensen, een organisatie of de samenleving.

Ik bied jou een plek met professionele ondersteuning, waar jij kunt groeien in je Inner Leadership. Het programma is 100 % toegesneden op jou en bestaat uit:

1 op 1 coaching gecombineerd met de Intensive in de bergen;

fysieke lesmodules;

online intervisie in een kleine groep gelijkgestemden.


Is Inner Leadership iets voor jou?
Jij bent een (toekomstig) leider, professional of ondernemer en wilt je ontwikkelen vanuit je diepste gevoel.  Je hebt interesse in ware drijfveren en voelt de drang om vanuit wat jou werkelijk drijft te willen leven of werken maar… het blijft bij een vage, vaak knagende wens of het lukt jou maar niet om er handen en voeten aan te geven. Vanuit dit verlangen ben jij zoekende naar het ‘hoe’ en de juiste flow en richting.  Ook als je al een tijdje op weg bent op je eigen weg en tegen een belemmering aanloopt ben je welkom.  De context voor Inner Leadership kan divers zijn en te maken hebben met o.a: leiderschap, loopbaan, zingeving/het why of het leven ansich.


Wil je meer weten?

Je bent welkom voor een vrijblijvend, informatief gesprek. Dit kan online of fysiek in Deurne. Bel of mail gerust. Ik kijk erna uit om je te ontmoeten, vertel je graag meer en jij kunt onderzoeken of dit het programma is waar jij naar op zoek bent. Binnenkort is www.innerleadership.eu in de lucht. Je kunt dan daar ook een kijkje nemen.