Persoonlijk groeiprogramma Inner Leadership

Mensontwikkeling
Je menselijk potentieel (verder) ontsluiten

Inner leadership, voor wie?

Het programma is bedoeld voor iedereen die zichzelf 'echt' wil leren kennen, die meer vanuit innerlijke kracht of vanuit bezieling wil werken en daarin ook stappen wil zetten. Het is bijzonder geschikt voor leidinggevenden en professionals die in hun werk anderen helpen bij hun ontwikkeling, zoals bijvoorbeeld coaches, HR-managers, onderwijsprofessionals, decanen of psychologen.

Het programma past bij jou als je:

  • ge├»nteresseerd bent in authenticiteit, mensontwikkeling en in de psyche van de mens.
  • gemotiveerd bent om je eigen psychische functioneren te onderzoeken.
  • ervoor open staat om de opgedane inzichten en het ervaringen te verwerken.
  • vanuit de vrijgekomen energie in de praktijk stappen wilt zetten.

Vaak hebben deelnemers een hbo denk- of werkniveau of hoger, maar dat is niet pers├ę noodzakelijk.

Wil je meer weten?

Je bent welkom voor een informatief gesprek. Dan kan ik je vragen beantwoorden, je meer vertellen over het programma en kun jij onderzoeken of het Inner Leadership Program voor jou de juiste stap is. Het is belangrijk dat het voor jou op een dieper niveau kloppend voelt om deel te nemen. Neem ook alvast een kijk onder Inner Leadership.

Als je hieronder op de knop klikt, dan kun je een gesprek aanvragen. Dat kan online of in Deurne. Ik neem dan contact met je op om samen een moment in te plannen. Vergeet niet om ook je telefoonnummer in te vullen. Je kunt mij vanzelfsprekend ook rechtstreeks bellen (tel: +31 (0)615074785) of een email sturen.

Welke manier van communiceren je ook kiest, ik beantwoord je vragen met veel plezier en je krijgt zo snel als mogelijk een reactie. In de agenda van Brentjens Ontwikkeling kun je zien wanneer er een nieuwe groep van start gaat.