DSC00963

Persoonlijk groeiprogramma 

 

Inner Leadership, voor wie?

Het programma is bedoeld voor leidinggevenden, professionals, ondernemers en iedereen die zichzelf als mens beter willen leren kennen en die vanuit zijn innerlijke drijfveer of bezieling zijn natuurlijk potentieel verder willen ontwikkelen of leven.

Het programma past bij jou als je:

  • geïnteresseerd bent in authenticiteit, ware drijfveren en het leven.
  • ervoor open staat om puzzelstukjes in je levensverhaal op te lossen.
  • gemotiveerd bent om belemmerende groeipatronen te doorbreken.
  • vanuit de vrijgekomen energie in de praktijk wilt handelen of een volgende stap wilt zetten.

In de agenda kun je zien wanneer er een nieuwe groep van start gaat. Voor executives heeft Brentjens Ontwikkeling een apart, exclusief programma.

 

Wil je meer weten?

Je bent welkom voor een vrijblijvend, informatief gesprek. Wij kunnen kennismaken, ik kan je vragen beantwoorden, jou meer vertellen over het programma en jij kunt onderzoeken of het Inner Leadership programma de juiste stap is. Een informatief gesprek is gratis. Het is belangrijk dat het voor jou op een dieper niveau kloppend voelt om deel te nemen.

Als je op de knop klikt, kun je een gesprek aanvragen. Dit kan online of in Deurne. Ik neem dan contact met je op om samen een moment in te plannen. Als jij dat liever doet, kun jij mij ook eerst bellen (tel: +31 (0)615074785) of een email sturen.

Welke manier van communiceren jij ook kiest, ik kijk erna uit om je te ontmoeten en beantwoord je vragen met veel plezier.