Sturing en resultaat vanuit bezieling

Een organisatie groeit niet verder dan zijn leider

Als leider bedrijf je dagelijks topsport. In deze tijd waar veel onzeker is, markten snel veranderen, flexibiliteit en wendbaarheid wordt gevraagd werken de gangbare interne en externe sturingsmechanismen niet meer afdoende. Als leider valt winst te halen door (verder) bewust te worden wie je echt bent, van wat er in je leeft en wat de onderliggende, aansturende dynamieken en patronen in jezelf, je team en in de organisatie zijn. Deze bewustwording is het aangrijpingspunt om de innovatieve, bezielende, creatieve  energie in jezelf en binnen je organisatie (verder) vrij te maken en te kanaliseren om toekomstbestendigheid. te borgen.

Ik help je bij het verdiepen van je reflecties en kijk met je mee naar de 'blinde' vlekken, die moeilijk te doorgronden zijn als je zelf onderdeel van het systeem bent. Zij zijn de drijvende kracht zijn voor je ontwikkeling, maar kunnen ook de 'flow'' van zowel jezelf als van je team of van je organisatie, in de weg staan als ze niet tijdig onderkend worden.

Naast gesprekken in Nederland kun je ook kiezen voor ‘Executive coaching in de bergen.'

Executive coaching in de bergen

Groeien in organisatie-leiderschap vraagt, naast strategische, technische en bedrijfskundige expertise, om bewustzijn. Even 'uit het systeem stappen' en jezelf in de bergen de rust en ruimte geven om te doorgronden wat er in je leidersrol momenteel werkelijk toe doet. Brentjens Ontwikkeling biedt op aanvraag een 4-daags en een 7-daags programma.