Natuurlijk leiderschap

Een goede leider ontwikkelt zichzelf en zijn team.

Als directie bedrijf je dagelijks topsport. In deze tijd waar veel onzeker is, markten snel veranderen en flexibiliteit wordt gevraagd, valt winst te halen door bewustzijn over onderliggende, aansturende dynamieken in jezelf, je team of in de organisatie. Juist omdat je als leider snel onderdeel van het systeem bent, is dit een van moeilijkste taken.

Even 'uit het systeem stappen' en jezelf, in de bergen de rust en de ruimte geven om vanuit een helikopterview te doorgronden wat er momenteel werkelijk toe doet, van jou gevraagd wordt en waar jouw groei ligt. Groeien in organisatie-leiderschap vraagt om bewustzijn. Dit raakt thema’s zoals authenticiteit, zingeving, delegeren, strategisch inzicht en macht & invloed. Het is mijn kracht om je te ondersteunen bij het verdiepen en doorgronden van je reflecties. Ik kijk met je mee naar onbewuste dynamieken en patronen, de 'blinde' vlekken, die altijd moeilijker te doorgronden zijn als je zelf onderdeel bent van het systeem. Die de drijvende kracht zijn voor je eigen leiderschapsontwikkeling en die ook de groei, van zowel jezelf als van je team of de organisatie, in de weg kunnen staan als ze niet tijdig onderkend worden.

Wat kan ik op rekenen?

  • 5 daags  (4 overnachtingen) of 8 daags (7 overnachtingen) in de Oostenrijkse Alpen.
  • Volledig, individueel, op maat programma.
  • Dagelijks de mogelijkheid tot verdiepende gesprekken.
  • Evenwicht tussen werken en ontspanning. Ook de activiteiten in de vrije tijd zijn op maat. Brentjens Ontwikkeling werkt samen met lokale berg- en skigidsen en natuurkenners.
  • Accommodatie en data in overleg.
  • Luxere variant of juist meer back to nature.
  • Op aanvraag.