Sturing en impact vanuit bezieling

Een organisatie groeit niet verder dan zijn leider

Als leider bedrijf je dagelijks topsport. In deze tijd waar veel onzeker is, markten snel veranderen, flexibiliteit en wendbaarheid wordt gevraagd werken de gangbare interne en externe sturingsmechanismen niet meer afdoende. Als leider valt winst te halen door bewust te worden van wat er echt in je leeft en wat de onderliggende, aansturende dynamieken en patronen in jezelf, je team en in de organisatie zijn. Deze bewustwording is het aangrijpingspunt om de innovatieve, bezielende, creatieve  energie in jezelf en binnen je organisatie (verder) vrij te maken en te vergroten. Door het in verbinding te brengen met visie- en strategieontwikkeling behoudt je focus, slagkracht, blijf je ‘in controle’ en waarborg je toekomstbestendigheid.

Ik help je bij het verdiepen van je reflecties en kijk met je mee naar de 'blinde' vlekken, die moeilijk te doorgronden zijn als je zelf onderdeel van het systeem bent. Zij zijn de drijvende kracht zijn voor je ontwikkeling, maar kunnen ook de 'flow'' van zowel jezelf als van je team of van je organisatie, in de weg staan als ze niet tijdig onderkend worden.

Naast gesprekken in Nederland, kun je ook kiezen voor ‘Natuurlijk leiderschap, executive' in de bergen.

'Natuurlijk leiderschap, executive' in de bergen

Groeien in organisatie-leiderschap vraagt, naast strategische, technische en bedrijfskundige expertise, om bewustzijn. Even 'uit het systeem stappen' en jezelf in de bergen de rust en ruimte geven om te doorgronden wat er in je leidersrol momenteel werkelijk toe doet. Brentjens Ontwikkeling biedt een 4-daags en een 7-daags programma. Ruimte om inzichten te laten bezinken, gevoelens te verwerken, te relaxen en om te genieten van de natuur, lopen als een rode draad door het programma heen.

Beide programma’s kennen een exclusieve benadering met een, vooraf afgestemd, persoonlijk doel.

Wat kun je verwachten?

  • 4 of 7-daags programma.
  • 3 (bij 4-daagse) of 5 (bij 7-daagse) individuele gesprekken, ter plekke.
  • 2 individuele gesprekken van 2 uur voorafgaande in Nederland.
  • Maximaal 2 deelnemers. Ook geheel individueel mogelijk.
  • Individueel programma, ter plekke.
  • Avondbijeenkomsten naar behoefte.

Extra gesprekken voorafgaande in Nederland kunnen wenselijk zijn.