Rond mijn 20-ste drong zich de gedachte bij mij op ‘Er moet toch meer zijn in het leven dan dit?’. Vanaf toen ben ik op onderzoek uitgegaan naar het authentieke, het echte, zonder daarbij de realiteit uit het oog te verliezen.

Het heeft mij nooit meer losgelaten. Het leven heeft mij geregeld uitdagingen gegeven en dat zal, vermoed ik, altijd wel zo blijven. Elke keer weer kom ik bij mijzelf, mijn eigenheid, passie, innerlijke drive en het vormgeven daarvan in het leven terecht.

Niet altijd makkelijk als je er middenin zit, maar als je het antwoord ervaart of de weg vindt, geeft het een intens geluksgevoel, levenslust, innerlijke wijsheid en vrijheid en een kracht, waarmee je duurzaam verder komt. Ik bied jou graag een veilige, professionele setting, waar je dat ook kunt ervaren en verder komt met wat jij zoekt, wilt, bewust moet worden of moet doorbreken voor jezelf.

Zelf weet ik hoe belangrijk het is om soms even afstand te nemen van alle dagelijkse verplichtingen en hectiek. Vanuit mijn liefde voor Tirol heb ik ook daar een locatie, midden in de natuur, waar jij jezelf snel thuis voelt,


Nicole Brentjens
Dieptepsycholoog & Bedrijfseconoom

Samenwerking

Brentjens Ontwikkeling is in netwerkvorm verbonden met analytisch therapeuten, loopbaanadviseurs, organisatie-adviseurs en zelfstandig HRM'ers.

Beroepsverenigingen

  • Erkend NOLOC loopbaanprofessional, www.noloc.nl.
  • Jungiaanse Vereniging voor Analytische Therapeuten Nederland (JVATN), www.jvatn.nl.
  • Ingeschreven in het RBCZ/TCZ register, www.rbcz.nl