Wil jij je potentieel volledig ontwikkelen?
Versterk je meest waardevolle kompas

 

Inner Leadership gaat verder dan persoonlijke groei. Het raakt je mens-zijn. Ben jij op het punt aangekomen dat meer van hetzelfde geen oplossing of vervulling meer biedt? Alsof je op een doodlopend spoor zit en er een ‘kering’ nodig is, maar je weet niet hoe.

Het kan betekenen dat het voor je persoonlijke groei, maar ook voor de ontwikkeling in je werk of voor je onderneming, nodig is om aandacht te geven aan je innerlijke wereld. Woorden zoals authenticiteit, het natuurlijke, purpose en bezieling spreken je aan. Je hebt behoefte om aandacht te geven aan je emoties en gevoelens. Pas als je deze onderkent, ervaart en kunt plaatsen, krijg je een keuze, waardoor je in staat bent om de regie te nemen voor dátgene wat jouw drijft en wat jij wil bereiken.

Ik ondersteun jou om in de beweging te komen die je verder brengt. Ook al weet je nu nog niet hoe die beweging er precies uitziet. Een ding weet je wel ‘het oude’ werkt niet meer. We werken vanuit je levensverhaal en persoonlijke vraag. Naast je persoonlijke ontwikkeling en je impact naar buiten, leer je meer over potentieel-ontwikkeling, de werking van de innerlijke wereld en de natuurlijke kracht van de mens.

Webinar Inner Leadership

Je krijgt de opening aangereikt hoe jij jezelf écht kunt leren kennen. Alleen dan kun je de regie nemen om je kracht positief voor jezélf en in verbinding met anderen aan te wenden. Voor dátgene wat jouw drijft en wat jij wil bereiken. Dit overstijgt het logische oorzaak-gevolg denken, het komt van binnenuit.   Lees meer.

Inner Leadership voor managers, professionals en ondernemers

(kleinschalig, max. 4 deelnemers)

Tijdens het Inner Leadership programma ondersteun ik jou om in de beweging te komen die je verder brengt. Ook al weet je nu nog niet hoe die beweging er precies uitziet. Een ding weet je wel ‘het oude’ werkt niet meer. We werken vanuit je levensverhaal en persoonlijke vraag. Naast je eigen, persoonlijke ontwikkeling, leer je meer over de werking van de innerlijke wereld, over potentieel-ontwikkeling en over natuurlijke ontwikkelingsprocessen.

Als je wilt ontdekken of Inner Leadership iets voor je is, meld je dan nu aan voor de webinar.

Inner Leadership voor jongeren

Steeds meer jongeren zoeken naar hun weg. Testen kunnen een behulpzame tool zijn, maar als je er naar verlangt om echt je potentieel te ontwikkelen, dan is er iets anders nodig. Het huidige onderwijssysteem sluit nog onvoldoende aan op dit natuurlijke ontwikkelingsproces van de mens.

Inner Leadership voor jongeren vraagt ook een andere aanpak dan bij volwassenen. Ben jij studiekeuzeprofessionals of decaan in het onderwijs en wil jij je expertise verrijken,  lees meer

Als je wilt ontdekken of het Inner Leadership iets voor je is, bel of mail gerust voor een kennismaking. Dit kan via videobellen, maar je kunt ook langskomen in Deurne.