Retraite in de bergen

in combinatie met coachingssessies

  • Je hebt een drukke agenda, leeft in een hoog tempo en vraagt je af hoelang je dit op deze manier nog zo kunt of wilt volhouden.
  • Je loopt telkens tegen hetzelfde aan en komt er alleen niet uit.
  • Je hebt het ogenschijnlijk goed voor elkaar maar je voelt je toch niet zo gelukkig. Je mist iets.
  • Je voelt dat er meer is maar weet niet wat en hoe.

Het programma is gericht op bezinnen, ervaren wat er voor jou echt toe doet, op richting vinden of een nieuw perspectief ontwikkelen.  Je vraag kan met werk of privé te maken hebben.  Jij komt in de beweging die je verder brengt, ook al weet je nu nog niet hoe die er precies uitziet. Een ding weet je wel, je wilt aandacht aan jezelf geven, nieuwe ervaringen opdoen en iets ontdekken.

Heb je al een coaching, Intensive of therapie bij Brentjens Ontwikkeling gevolgd dan kan een Retraite in de bergen je helpen om op koers te blijven, je autonomie te versterken of om verdere aandacht en ruimte te geven aan een persoonlijk thema.

 

Wil jij meer weten?

Als je wilt onderzoeken of de Retraite in de bergen bij je past, kom gerust in Deurne langs voor een gratis, vrijblijvend gesprek. Je kunt ook kiezen voor een videogesprek. In het gesprek kun je mij leren kennen, kan ik je meer vertellen over het programma en kun jij onderzoeken of het voor jou de juiste stap is.

Als je hieronder op de knop klikt, kun je een gesprek aanvragen. Ik neem daarna contact met je op om samen een afspraak te plannen. Jij kunt mij vanzelfsprekend voor vragen ook eerst bellen of een mail sturen. Welke manier van communiceren jij ook kiest, ik kijk erna uit je te ontmoeten en beantwoord je vragen met veel plezier.