Therapie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iets is ondergesneeuwd.

Uitdagingen en moeilijke periodes horen bij het leven, maar soms kan het teveel  zijn of worden. Neerslachtige of depressieve gevoelens, stress, gevoelens van angst of onrust, lusteloosheid of geen perspectief meer zien kunnen dan de kop op steken. Het kan ook zijn dat je telkens in eenzelfde situatie terecht komt, vragen hebt die je mens-zijn raken of dat je op zoek bent naar een diepere zin.

Herken jij je in de bovengenoemde situatie dan kan analytische therapie,  die haar oorsprong heeft in de dieptepsychologie van Jung, iets voor je betekenen. Bijna een miljoen Nederlanders slikken antidepressiva. Zij geven tijdelijk verlichting of rust maar ze lossen de oorzaak van je probleem helaas niet op. Als dieptepsycholoog help ik jou bij het doorbreken van belemmerende patronen in jezelf, zodat jij vanuit je eigen kracht jouw situatie kunt ontgroeien.

Zijn wie je bent
Je  mag zijn wie je bent
om te worden  wie je bent,
maar nog niet kunt zijn.

En je mag het worden op jouw manier
en in jouw tijd.

Anna Terruwe, Deurne

Informatief gesprek

Als jij wilt onderzoeken of analytische therapie iets voor jou is, kom dan gerust langs in Deurne voor een gratis, vrijblijvende kennismaking. Als je op de onderstaande knop klikt en het contactformulier invult, dan neem ik contact met je op om samen een moment in te plannen. Vergeet niet om ook je telefoonnummer in te vullen.

Aangesloten en geregistreerd bij:
VIT,  RBCZ,  S.C.A.G.

Logo_VIT
RBCZ-logo_CMYK_payoff