De brug naar ander werk

Als je toekomst onzeker is, biedt persoonlijke ontwikkeling in combinatie met loopbaaninstrumenten houvast. Vanuit je ware drijfveren en talenten stel je jouw persoonlijk profiel op, creëer je een nieuw perspectief en kom je in beweging naar ander werk.

Passie is geen loze kreet, maar wordt in de gesprekken voelbaar gemaakt, zonder daarbij de realiteit uit het oog te verliezen. In de fase erna, waarin het gaat om het daadwerkelijk vinden van ander werk ontvang je verdere ondersteuning, tools, (praktijk) oefeningen en tips op het gebied van arbeidsmarktoriëntatie, netwerken en solliciteren.

Als je het nodig hebt, is er extra aandacht voor het verhogen van je zelfvertrouwen, het verwerken van het verlies van je baan en het doorbreken van blokkerende patronen.  Intensievere coaching in de bergen kan, als je dat wilt, onderdeel uitmaken van jouw traject.

 

Loopbaan
Kom je er maar niet achter wat je écht wilt of hoe je verder wilt in het werk en hebben testen je niet verder geholpen? Weet je wel wat je wilt, maar mis je het zelfvertrouwen of de tools om het tot uitvoer te kunnen brengen? Of ligt jouw vraag dieper en zoek je zingeving? Herken je je in een van deze situaties, dan ben je voor jouw loopbaanvraag aan het juiste adres.