Unlock your Potential

Blokkade opheffen - potentieel ontplooiing

Persoonlijk groeiprogramma voor (toekomstig) leiders

Het beste uit jezelf halen, hoe doe je dat?
“Een aantal cruciale raadsels worden blootgelegd. Puzzelstukjes vallen in elkaar”

Unlock your Potential is bestemd voor young professionals en midcareers die hun;

  • authentieke leiderschap willen ontwikkelen;
  • volle potentie willen ontsluiten. Je hebt het gevoel ‘ ik heb het potentieel maar iets belemmert mij om erbij te kunnen’;
  • intuïtie en zelfvertrouwen willen verhogen;
  • werk/privé balans willen verbeteren.

Het kan ook zijn dat je dreigt vast te lopen of vastgelopen bent. Je wilt naar boven halen wat in je zit, maar je weet niet hoe. Het blijft bij een onderhuids verlangen. Iets belemmert jou om je volle potentie en autoriteit in te kunnen zetten. Jij zoekt geen trucje. Je wilt groeien vanuit je diepste gevoel en hebt interesse in ware drijfveren en authenticiteit.

Setting
Ik bied jou een plek en de professionele ondersteuning waar jij, vanuit wie je echt bent, kunt groeien om die stap te kunnen zetten die jou verder brengt. Het programma is persoonlijk en kleinschalig, zodat jij en jouw ontwikkeling voorop kunnen staan in een veilige setting.

Wil je meer weten?
Je bent welkom voor een vrijblijvend, informatief gesprek. Dit kan online of fysiek in Deurne. Bel of mail gerust. Ik kijk erna uit om je te ontmoeten en vertel je met plezier meer, zodat jij kunt onderzoeken of dit het programma is waar je naar op zoek bent.

Loopbaan professional
Vereniging van Integraal Therapeuten
RBCZ