Ik kan niet meer

Geen rust meer in je hoofd?

 

Burn-out ontstaat als je tegen je eigen gevoels- en levensstroom in werkt en maar doorgaat. Werken en leven kosten steeds meer moeite, tot je opeens helemaal niet meer kunt en opgebrand bent.


Persoonlijk programma

Samen onderzoeken we de bron van je burn-out. Naast je persoonlijkheid en privésituatie kunnen ook je werkomstandigheden van invloed zijn op het krijgen van een burn-out. Daarna stel ik een op-maat programma op, waarin ook de mogelijkheid tot therapie bestaat. De begeleiding is gericht op een stapsgewijze terugkeer naar werk.


Als de oplossing ver weg voelt

Ook als de weg terug naar werk ver weg lijkt, je weinig zelfvertrouwen hebt, hobbels ervaart of ertegen op ziet om weer in de oude situatie terecht te komen, ontstaan er voor jou nieuwe openingen. Bezinnen in de bergen of de Intensive  kunnen, als jij dat wilt, onderdeel uitmaken van jouw programma.

Burn-out preventie 

Herken jij een van deze symptomen, trap tijdig op de rem!

 

  • Het gevoel hebben dat je meer overleeft dan leeft.
  • Zie je er als een berg tegenop om morgen weer naar het werk te gaan?
  • Een lage energiebalans; steeds vermoeider en/of minder plezier hebben in de dingen de je doet.
  • Niet toekomen aan het verwerken van een emotioneel beladen gebeurtenis.
  • Uit balans zijn.
  • Teveel stress ervaren.
  • Neerslachtige gevoelens.

Hoe meer jezelf, hoe energieker
De aanleiding voor coaching-plus kan zowel werk als privé gerelateerd zijn.  Samen werken we aan het verhogen van het evenwicht tussen jouw ratio en gevoel en... dat jij van daaruit de regie in je werk of leven  kunt nemen,  Zo kun jij voor jezelf de goede keuzes maken en jouw levenslust, balans en kracht (her)vinden. Bezinnen in de bergen of de Intensive  kunnen, als jij dat wilt, onderdeel uitmaken van jouw programma.

Brentjens Ontwikkeling is gediplomeerd analytisch therapeut, Noloc erkend loopbaanadviseur en aangesloten bij de onderstaande beroepsverenigingen.