Burn-out

Burn-out therapie

Geen rust meer in je hoofd?

Ik kan niet meer!

Burn-out ontstaat als jij tegen je eigen gevoels- en levensstroom in werkt en maar doorgaat. Werken en leven kosten steeds meer moeite, tot je opeens helemaal niet meer kunt en opgebrand bent. Merk jij dat je uit balans bent of begint te raken, trap dan tijdig op de rem. Ik kan jou helpen om het tij te keren.

Burn-outprogramma
Naast je werkomstandigheden kunnen ook je persoonlijkheid en priv├ęsituatie van invloed zijn op het krijgen van een burn-out. Samen onderzoeken we de bron van je burn-out.

Daarna stel ik een op maat therapieprogramma op. De begeleiding is gericht op persoonlijke groei gecombineerd met een stapsgewijze terugkeer naar werk. De Intensive kan, als jij dat wilt, onderdeel uitmaken van jouw programma.

Ook als de oplossing ver weg voelt
Ook als de weg terug naar werk ver weg lijkt, je weinig zelfvertrouwen hebt, hobbels ervaart of ertegen op ziet om weer in de oude situatie terecht te komen, ontstaan er voor jou nieuwe openingen. Samen werken we aan het verhogen van het evenwicht tussen jouw ratio en gevoel en… dat jij van daaruit de regie in je werk of leven kunt nemen. Zo kun jij vanuit jezelf de goede keuzes maken om jouw levenslust, balans en kracht (her)vinden.

Nicole Brentjens is gediplomeerd analytisch therapeut, Register loopbaanprofessional en aangesloten bij de onderstaande beroepsverenigingen.

Loopbaan professional
Vereniging van Integraal Therapeuten
RBCZ