Burn-out

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen rust meer in je hoofd?

voor leiders en professionals

 

"Ik kan niet meer'. Burn-out ontstaat als je tegen je eigen gevoels- en levensstroom in werkt en maar doorgaat. Werken en leven kosten steeds meer moeite, tot je opeens helemaal niet meer kunt en opgebrand bent.

Merk jij dat je uit balans bent of begint te raken, trap dan tijdig op de rem. Bezinnen in de bergen kan jou helpen om het tij tijdig te keren,

 

Persoonlijk burn-outprogramma
Naast je werkomstandigheden kunnen ook je persoonlijkheid en privésituatie van invloed zijn op het krijgen van een burn-out. Samen onderzoeken we de bron van je burn-out.

Daarna stel ik een op maat programma op.  De begeleiding is gericht op persoonlijke groei gecombineerd met een stapsgewijze terugkeer naar werk, waarbij ook de mogelijkheid tot therapie bestaat. De Intensive  kan, als jij dat wilt, onderdeel uitmaken van jouw programma.

 

Ook als de oplossing ver weg voelt
Ook als de weg terug naar werk ver weg lijkt, je weinig zelfvertrouwen hebt, hobbels ervaart of ertegen op ziet om weer in de oude situatie terecht te komen, ontstaan er voor jou nieuwe openingen. Samen werken we aan het verhogen van het evenwicht tussen jouw ratio en gevoel en... dat jij van daaruit de regie in je werk of leven  kunt nemen. Zo kun jij vanuit jezelf de goede keuzes maken om jouw levenslust, balans en kracht (her)vinden.

Nicole Brentjens is gediplomeerd analytisch therapeut, Noloc erkend loopbaanadviseur en aangesloten bij de onderstaande beroepsverenigingen.