In de bergen

Brentjes Coaching

Coaching of therapie in de Oostenrijkse Alpen

Hier ervaar je de rust en ruimte om alle aandacht op jezelf te kunnen richten, zodat verrijkende inzichten en gevoelens naar boven kunnen komen.

In Tirol, omringd door prachtige natuur, kun je landen, jezelf thuis voelen en ervaren wat er voor jou ├ęcht toe doet. Voor mij is het heel belangrijk dat jij helemaal jezelf kunt zijn. Naast verdiepende gesprekken en bijeenkomsten ter plekke, doe jij vooral dat wat voor jou nodig en goed is: stilte of leven om je heen, rusten of juist actiever zijn. De omgeving leent zich perfect voor mooie wandelingen in de bergen. Ook onverwachte ontmoetingen horen erbij en inspireren. Ik kijk erna uit om je hier te mogen begroeten.

Zonder de alledaagse verplichtingen, bezigheden, je sociale leven, wifi, e-mails en misschien even zonder kinderen en partner, stap je een week lang uit het moeten. Al na 1 dag ben je volledig weg van thuis. Jij en wat jou te doen staat, staat de hele week voorop. Een week in de bergen past bij jou als jij merkt dat aandacht voor je innerlijk en even ruimte voor jezelf nodig zijn om verder te komen.

Het bijzondere is dat jij een week in jezelf kunt blijven. Jij bereikt hierdoor een diepgang die je met losse gesprekken in Nederland niet kunt bereiken. Ik help je bij bewustwording, bij het kunnen en durven voelen wat er echt in je leeft, bij verwerking, bij het doorbreken van innerlijke blokkades, waardoor er een nieuw perspectief ontstaat en bij het zetten van de stap naar voren.

Onze gesprekken vinden binnen plaats. Je gebruikt de natuur om inzichten te laten zakken, om nieuwe ervaringen op te doen en om er op jouw manier van te genieten. Ontspanning of inspanning, afhankelijk van het seizoen, zijn er diverse mogelijkheden. Zo kun je op een bankje werken aan een persoonlijke opdracht, niets doen, genieten van de sneeuw en zon, wandelen, ontspannen in de sauna, lezen, de stilte opzoeken, vertoeven in een gemoedelijke almhut of mountainbiken. In de bergen zijn er altijd onverwachte ervaringen, momenten en ontmoetingen. Je bent regelmatig op jezelf maar wij zijn ook veel samen. Jij zult je beslist niet verloren voelen. Na afloop heb jij jezelf in de beweging gezet die je terug in Nederland verder brengt.