Ben jij eraan toe om een persoonlijk thema te verdiepen, te verwerken of te doorbreken?  Of....  om een situatie achter je te kunnen laten en de contouren nieuw perspectief te ervaren? 

Individuele coaching of therapie in de bergen
7-daagse (8 overnachtingen), maximaal 2 deelnemers.

In de Oostenrijkse Alpen, omringd door een prachtige natuur, zonder de alledaagse verplichtingen, bezigheden, je sociale leven, wifi, e-mails en misschien even zonder kinderen en partner, stap je een week lang uit 'het moeten'. Al na 1 dag ben je volledig weg van thuis.

Je komt in een professionele setting terecht, waarin je je snel op je gemak voelt .Jij en jouw proces staan deze week volledig voorop. Ik begeleid je bij de bewustwording, het kunnen en durven voelen wat er echt in je leeft én bij de perspectiefontwikkeling en de beweging naar voren die daar onlosmakelijk mee verbonden zijn. De gesprekken vinden plaats in mijn coachingsruimte ter plekke,

Je 'gebruikt' de natuur om inzichten te laten zakken, om nieuwe ervaringen op te doen en om er op jouw manier van te genieten. Ontspanning of inspanning, afhankelijk van het seizoen, zijn er diverse mogelijkheden. Zo kun je op een bankje werken aan een persoonlijke opdracht, niets doen, genieten van de sneeuw en zon, wandelen, ontspannen in de sauna, lezen, de stilte opzoeken, vertoeven in een gemoedelijke almhut of mountainbiken. In de bergen zijn er altijd onverwachte ervaringen, momenten en ontmoetingen. Hoewel je geregeld op jezelf bent, zijn we ook veel samen en zul je je beslist niet verloren voelen.

Jij hebt jezelf in de beweging gezet die je terug in Nederland verder brengt.

Informatief gesprek

Een belangrijk ijkpunt voor deelname aan de Intensive is dat het voor jou op een dieper niveau ‘kloppend’ voelt, dan vervult het namelijk de juiste behoefte. Het kan zijn dat er extra gesprekken, vooraf of achteraf, in Nederland nodig zijn.

Als je meer over het programma wilt weten en wilt onderzoeken of de Intensive bij je past, kom dan gerust langs in Deurne voor een vrijblijvend, informatief gesprek. Hier zijn uiteraard geen kosten verbonden. Zo kun je onderzoeken of de Intensive voor jou de juiste stap is. Als je hieronder op de knop klikt, kun je een gesprek aanvragen, ik neem dan contact met je op om samen een moment in te plannen. Vergeet niet om ook je telefoonnummer in te vullen. In de agenda van Brentjens Ontwikkeling kun je zien wanneer de eerstvolgende Intensive gepland is.

 

Je kunt mij vanzelfsprekend ook rechtstreeks bellen (tel: +31 (0)615074785) of een email sturen. Welke manier van communiceren je ook kiest, ik beantwoord je vragen met veel plezier en je krijgt zo snel als mogelijk een reactie.

brentjens authenticiteitspsychologie

De Intensive is gebaseerd op de brentjens authenticiteitspsychologie. Klik hier om meer te lezen over deze psychologie.