Coaching-plus of therapie in de bergen

7-daagse, max. 2 deelnemers

 

In de Oostenrijkse Alpen, omringd door een prachtige natuur, zonder de alledaagse verplichtingen, bezigheden, je sociale leven, wifi, e-mails en misschien even zonder kinderen en partner, stap je een week lang uit 'het moeten'. Je verblijft in een zeer gastvrij hotel, waar jij je snel op je gemak kunt voelen. Al na 1 dag ben je volledig weg van thuis.

Jij en wat jou te doen staat, staat deze week voorop. Onze gesprekken vinden ter plekke in mijn coachingsruimte plaats. Ik help je bij bewustwording, het kunnen en durven voelen wat er echt in je leeft, de verwerking, het ontwikkelen van een nieuw perspectief of om de beweging naar voren te kunnen zetten.

Je 'gebruikt' de natuur om inzichten te laten zakken, om nieuwe ervaringen op te doen en om er op jouw manier van te genieten. Ontspanning of inspanning, afhankelijk van het seizoen, zijn er diverse mogelijkheden. Zo kun je op een bankje werken aan een persoonlijke opdracht, niets doen, genieten van de sneeuw en zon, wandelen, ontspannen in de sauna, lezen, de stilte opzoeken, vertoeven in een gemoedelijke almhut of mountainbiken. In de bergen zijn er altijd onverwachte ervaringen, momenten en ontmoetingen. Hoewel je geregeld op jezelf bent, zijn we ook veel samen en zul je je beslist niet verloren voelen.

Na afloop hebt jij jezelf in de beweging gezet die je terug in Nederland verder brengt.

De Intensive, iets voor jou?

De Intensive is voor jou geschikt als je:

  • Eraan toe bent om een belemmerend patroon te doorbreken.
  • Een emotioneel beladen gebeurtenis of periode moet verwerken..

De concrete aanleiding voor een Intensive kan heel divers zijn.  Deze kan bijvoorbeeld te maken hebben met het functioneren in je werk, stress of burn-out klachten, privéproblemen, je loopbaan, het verlies van werk of omdat jij merkt dat je ergens in blijft hangen dat je geluk of ontplooiing in de weg staat.

Het kan zijn dat er extra gesprekken, vooraf of achteraf, in Nederland nodig zijn.

brentjens authenticiteitspsychologie

De Intensive is gebaseerd op de brentjens authenticiteitspsychologie. Klik hier om meer te lezen over deze psychologie.

Informatief gesprek

Een belangrijk ijkpunt voor deelname aan de Intensive is dat het voor jou op een dieper niveau ‘kloppend’ voelt, dan vervult het voor jou de juiste behoefte.

Als je meer over het programma wilt weten en wilt onderzoeken of de Intensive bij je past, kom dan gerust langs in Deurne voor een gratis, informatief gesprek. Je kunt ook kiezen voor een videogesprek,  Zo kun je onderzoeken of de Intensive voor jou de juiste stap is.

Als je hieronder op de knop klikt, kun je een gesprek aanvragen, ik neem dan contact met je op om samen een moment in te plannen. Vergeet niet om ook je telefoonnummer in te vullen. In de agenda van Brentjens Ontwikkeling kun je zien wanneer de eerstvolgende Intensive gepland is.

 

Je kunt mij vanzelfsprekend ook rechtstreeks bellen (tel: +31 (0)615074785) of een email sturen. Welke manier van communiceren je ook kiest, ik beantwoord je vragen met veel plezier en je krijgt zo snel als mogelijk een reactie.

Nicole Brentjens is gediplomeerd analytisch therapeut en erkend Noloc loopbaanadviseur. Zij is aangesluiten bij de onderstaande beropesverenigingen.