Intensieve coaching in de bergen

'De Intensive heeft een nieuwe dimensie aan mijn leven gegeven'
7-daagse, max. 2 deelnemers

In de Oostenrijkse Alpen, omringd door een prachtige natuur, zonder de alledaagse verplichtingen, bezigheden, je sociale leven, wifi, e-mails en misschien even zonder kinderen en partner, stap je een week lang uit 'het moeten'. Je verblijft in een zeer gastvrij hotel, waar jij je snel op je gemak kunt voelen. Al na 1 dag ben je volledig weg van thuis.

Jij en wat jou te doen staat, staat deze week voorop. Onze gesprekken vinden ter plekke in mijn coachingsruimte plaats. Ik help je bij bewustwording, bij het kunnen en durven voelen wat er echt in je leeft, bij de verwerking, bij het ontwikkelen van een nieuw perspectief en bij het zetten van de stap naar voren.

Je 'gebruikt' de natuur om inzichten te laten zakken, om nieuwe ervaringen op te doen en om er op jouw manier van te genieten. Ontspanning of inspanning, afhankelijk van het seizoen, zijn er diverse mogelijkheden. Zo kun je op een bankje werken aan een persoonlijke opdracht, niets doen, genieten van de sneeuw en zon, wandelen, ontspannen in de sauna, lezen, de stilte opzoeken, vertoeven in een gemoedelijke almhut of mountainbiken. In de bergen zijn er altijd onverwachte ervaringen, momenten en ontmoetingen.

Je bent regelmatig op jezelf, maar wij zijn ook veel samen. Jij zult je beslist niet verloren voelen. Na afloop heb jij jezelf in de beweging gezet die je terug in Nederland verder brengt.

De Intensive, iets voor jou?

De Intensive is geschikt voor jou als jij:

  • eraan toe bent om een belemmerend patroon te doorbreken.
  • een emotioneel beladen gebeurtenis of periode moet verwerken.

Je vraag kan zowel met je werk als privé te maken hebben. De meerwaarde en het bijzondere van de Intensive is dat je een week lang 'in jezelf' kunt blijven. Je bereikt hierdoor een diepgang, die noodzakelijk kan zijn, die je met gesprekken in Nederland niet kunt bereiken. Het kan zijn dat er nog extra gesprekken, vooraf of achteraf, in Nederland nodig zijn.

brentjens authenticiteitspsychologie

De Intensive is gebaseerd op de brentjens authenticiteitspsychologie. Klik hier om meer te lezen over deze psychologie. Ben je op zoek naar een lichtere variant in een kleine groep, kijk dan eens bij Bezinnen in de bergen.

Meer weten?

Een belangrijk ijkpunt voor deelname aan de Intensive is dat het op een dieper niveau ‘kloppend’ voelt, dan vervult het voor jou de juiste behoefte.

Als je wilt onderzoeken of de Intensive bij je past, kom gerust in Deurne langs voor een gratis, vrijblijvend gesprek. Je kunt ook kiezen voor een videogesprek. In het gesprek kun je mij leren kennen, kan ik je meer vertellen over het programma en kun jij onderzoeken of de Intensive voor jou de juiste stap is.  Als je hieronder op de knop klikt, kun je een gesprek aanvragen. Ik neem daarna contact met je op om samen een afspraak te plannen.

Jij kunt mij vanzelfsprekend ook eerst bellen of een mail sturen. Welke manier van communiceren je ook kiest, ik kijk erna uit je te ontmoeten en beantwoord je vragen met veel plezier.

Nicole Brentjens is gediplomeerd analytisch therapeut en erkend Noloc loopbaanadviseur. Zij is aangesluiten bij de onderstaande beropesverenigingen.