Intensive

7-daagse in de bergen

In de Oostenrijkse Alpen, omringd door een prachtige natuur, zonder de alledaagse verplichtingen, bezigheden, je sociale leven, wifi, e-mails en misschien even zonder kinderen en partner, stap je een week lang uit 'het moeten'. Je verblijft in een zeer gastvrij hotel, waar jij je snel op je gemak kunt voelen. Al na 1 dag ben je volledig weg van thuis.

Jij en wat jou te doen staat, staat de hele week voorop. Onze gesprekken vinden ter plekke in mijn werkruimte plaats. Ik help je bij bewustwording, bij het kunnen en durven voelen wat er echt in je leeft, bij verwerking, bij het doorbreken van innerlijke blokkades, waardoor er perspectief ontstaat en bij het zetten van de stap naar voren.

Je gebruikt de natuur om inzichten te laten zakken, om nieuwe ervaringen op te doen en om er op jouw manier van te genieten. Ontspanning of inspanning, afhankelijk van het seizoen, zijn er diverse mogelijkheden. Zo kun je op een bankje werken aan een persoonlijke opdracht, niets doen, genieten van de sneeuw en zon, wandelen, ontspannen in de sauna, lezen, de stilte opzoeken, vertoeven in een gemoedelijke almhut of mountainbiken. In de bergen zijn er altijd onverwachte ervaringen, momenten en ontmoetingen. Je bent regelmatig op jezelf, maar wij zijn ook veel samen. Jij zult je beslist niet verloren voelen. Na afloop heb jij jezelf in de beweging gezet die je terug in Nederland verder brengt.

De Intensive iets voor jou?

De Intensive past bij jou als jij merkt dat aandacht voor je innerlijk en ruimte voor jezelf essentieel is om verder te komen. Jouw vraag kan zowel met je werk als privé te maken hebben. Het bijzondere van de Intensive is dat je een week lang 'in jezelf' kunt blijven. Je bereikt hierdoor een diepgang die noodzakelijk kan zijn en die je met losse gesprekken in Nederland niet kunt bereiken. Een belangrijk ijkpunt voor deelname aan de Intensive is dat het op een dieper niveau ‘kloppend’ voelt, dan vervult het voor jou de juiste behoefte.

Wil jij meer weten?

Als je wilt onderzoeken of de Intensive bij je past, kom gerust in Deurne langs voor een gratis, vrijblijvend gesprek. Je kunt ook kiezen voor een videogesprek. In het gesprek kun je mij leren kennen, kan ik je meer vertellen over het programma en kun jij onderzoeken of de Intensive voor jou de juiste stap is.  Het kan zijn dat er nog extra gesprekken, vooraf of achteraf, in Nederland nodig zijn.

Als je hieronder op de knop klikt, kun je een gesprek aanvragen. Ik neem daarna contact met je op om samen een afspraak te plannen. Jij kunt mij vanzelfsprekend voor vragen ook eerst bellen of een mail sturen. Welke manier van communiceren jij ook kiest, ik kijk erna uit je te ontmoeten en beantwoord je vragen met veel plezier.

brentjens authenticiteitspsychologie

De Intensive is gebaseerd op de brentjens authenticiteitspsychologie. Klik hier om meer te lezen over deze psychologie.

.