Intensive

7-daagse in de bergen

Is de Intensive iets voor jou?

 

Dit programma past bij jou als jij:

 • diepgaander aan een persoonlijk thema wilt werken;
 • op het punt bent aangekomen om een blokkerend patroon van binnenuit te doorbreken;
 • tijd en ruimte nodig hebt om een ingrijpende gebeurtenis te kunnen verwerken.

  Een belangrijk ijkpunt voor deelname aan de Intensive is dat het op een dieper niveau ‘kloppend’ voelt, dan vervult het voor jou de juiste behoefte. Je verblijft in een zeer gastvrij hotel, waar jij je snel op je gemak kunt voelen. Je bent regelmatig op jezelf maar wij zijn ook veel samen. Jij zult je beslist niet verloren voelen.

  Wil jij meer weten?

  Als je wilt onderzoeken of de Intensive bij je past, kom gerust in Deurne langs voor een gratis, vrijblijvend gesprek. Je kunt ook kiezen voor een videogesprek. In het gesprek kun je mij leren kennen, kan ik je meer vertellen over het programma en kun jij onderzoeken of het voor jou de juiste stap is. Het kan zijn dat er nog extra gesprekken achteraf in Nederland nodig zijn.

  Als je hieronder op de knop klikt, kun je een gesprek aanvragen. Ik neem daarna contact met je op om samen een afspraak te plannen. Jij kunt mij vanzelfsprekend voor vragen ook eerst bellen of een mail sturen. Welke manier van communiceren jij ook kiest, ik kijk erna uit je te ontmoeten en beantwoord je vragen met veel plezier.

   

  brentjens authenticiteitspsychologie

  De Intensive is gebaseerd op de brentjens authenticiteitspsychologie. Klik hier om meer te lezen over deze psychologie.

  Loopbaan professional
  Vereniging van Integraal Therapeuten
  RBCZ